Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen
js_loader

Managed Magento
&

Managed WordPress
oplossingen.
SEO & e-mail marketing specialist Sjok-King.

Meer heb je niet nodig.
Neem contact op met Sjok-King
Neem contact op met Sjok-King

UX/UI Design.

Een website moet natuurlijk gebruiksvriendelijk zijn en niet alleen mooi, maar vooral ook functioneel. Daarom wordt er altijd uitgegaan van de bezoeker in plaats van de opdrachtgever. Maar wees gerust, we komen er altijd samen uit!
Ontwikkeling

Ontwikkeling.

Ontwikkeling begint in huis. Met ruim 16 jaar ervaring heb ik voor ieder vraagstuk wel een passende oplossing te bieden. Op het gebied van Magento webshops / WordPress & Joomla websites / professionele email marketing, maar zeker ook hosting is Sjok-King je partner!
Google analytics

Analytics.

Meten is weten. Alles begint bij een goede voorbereiding. Google Analytics, Google webmaster tools, Google trends, Bing search en nog tal van meetinstrumenten worden standaard bij iedere website / webshop toegevoegd. Dit om de beste resultaten te boeken.

Advies.

18 jaar vakkennis die u gewoon eenvoudig kunt aanspreken.

Bel of mail naar: +31(0)6 24 594 132 of info@sjok-king.com

Keuze uit:

Website ontwikkeling

Met een site van Sjok-King bent u klaar voor de toekomst! Sjok-King ontwikkelt 100% responsive websites met behulp van de nieuwste technologieën. Dit doet Sjok-King al sinds 2006 met succes.

Magento webshop

Ruime ervaring in Magento. Hiermee is Sjok-King uw sparringpartner om een succesvolle Magento webshop vorm te geven volgens de laatste webshop ontwikkelingen.

WooComerce webshop

Een webshop starten maar dan in WordPress. Het is mogelijk middels WooCommerce. Deze eenvoudige software maakt het voor iedere startende webshop ondernemer een overzichtelijke onderneming.

Professionele email marketing

Nieuwsbrieven versturen is tegenwoordig taboe. Met het email marketingsysteem van Sjok-King verstuurt u geen spam meer, maar gepersonaliseerde nieuwsbrieven. Met slimme rapportages weet u of uw email de juiste impact heeft.

Performance webhosting

Zonder snelheid ben je nergens. Daarom heeft Sjok-King zich gespecialiseerd in performance webhosting voor Magento, WordPress & Joomla. Alle drie systemen hebben hun eigen behoeftes als het op hosting aankomt.

Online marketingadvies

Niet alleen de jarenlange ervaring telt hier zwaar mee, maar ook de constant veranderende markt en de daarbij behorende leercurve spelen hierbij een rol. Sjok-King adviseert en voert speciaal op branche gerelateerde zoekmachineoptimalisatie uit.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Via organische wijze je website /shop dusdanig in de markt zetten zodat je goed gevonden wordt. Verdien op eerlijke wijze je plaats in veel gebruikte zoekmachines als Google. Met de tools die je van ons kunt verwachten gaat je dit lukken!

SEA (zoekmachine advertenties)

Uiteraard ondersteunen we bij het opzetten van een goede SEA campagne in Google Adwords. Ideaal voor startende bedrijven die hun marketing positie nog niet verdiend hebben, of deze moeten versterken maar hier niet op willen wachten. Met SEA heb je gewoon direct resultaat.
klaar-voor-de-toekomst-met-sjok-king

Ben jij al klaar voor de toekomst?

Optisch & technisch een up-to-date WordPress website of Magento webshop nodig?

Laat deze door Sjok-King ontwikkelen, dan weet je zeker dat je 100% goed zit!

Een aantal van onze klanten aan het woord:

Recente werken
Sjok-King werkt o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

Social