Magento

Magento webshop starten of Magento development uitbesteden?

Waarom kies je dan voor Sjok-King?

 

Meer dan 8 jaar ervaring

  • Meer dan 25 webshops ontwikkeld
  • Ruime ervaring met ingewikkelde Magento cases
  • 1 op 1 contact
  • Kleine ondernemer die het goed voor heeft met zijn klanten!
  • Eerlijke service
  • Ik weet zeker dat ik veel voor u kan betekenen! 

Enkele voorbeelden

8 jaar Magento ervaring

Functionaliteit

 

Magento beschikt over handige functies voor bijvoorbeeld zoekmachine-optimalisatie en catalogusmanagement. Magento is schaalbaar en daarmee geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Er is uitgebreide functionaliteit voor het beheren van prijsafspraken, up-selling en cross-selling. De prestaties van uw webshop, zoals omzet en conversie, worden inzichtelijk gemaakt in de back-office.

Voor Magento zijn veel extensies beschikbaar en dit aantal groeit maandelijks. Met deze extensies voegt u eenvoudig bestaande oplossingen toe aan uw webshop. Sjok-King biedt koppelingen voor Magento aan. Met deze koppelingen kunt u eenvoudig gegevens uitwisselen met externe partijen.

Een webshop volgens de nieuwste richtlijnen

Koppeling met bijvoorbeeld beslist.nl | vergelijk.nl | bol.com of andere aanbieders

one-page-checkout

One Page Checkout om het afrekenproces zo eenvoudig mogelijk te maken

Mobiele ecommerce webshop

Mobiele eCommerce

Steeds meer klanten winkelen via een veelheid van verschillende apparaten dan de traditionele computer / laptop formaten. In een steeds veranderende wereld kun je er zeker van zijn dat uw klanten uw webshop altijd goed kunnen benaderen op de manier waarop het bedoeld is, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

responsive Magento webshop

Magento webshop kopen?

Bent u van plan een Magento webshop te beginnen? Bent u hiervoor op zoek naar een partner die op de lange termijn kan adviseren en een groot deel van de technische vraagstukken voor u uit handen kan nemen? Sjok-King levert Magento webshops of webwinkels die gaan voor rendement dus conversie.

Magento webshop software

Waarom Magento?

Sjok-King heeft zich gespecialiseerd in de webshop software Magento: de meest gebruikte e-commerce webwinkel software van dit moment. Dit is natuurlijk niet zomaar, Magento e-commerce is momenteel de meest gebruiksvriendelijke webwinkel software. Magento is een open source systeem wat ervoor zorgt dat ontwikkelingen razendsnel gaan.

Magento developer

Magento ontwikkelaar

Heeft u een Magento webshop en een bedrijf of organisatie met een specifieke wens? Bent u hiervoor op zoek naar een Magento development partner voor de online activiteiten? Of bent u op zoek naar een proactieve partner die u kan helpen om van uw project, dienst of product een succes te maken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Sjok-King levert Magento development op maat.

Groei door SEO en SEA van Sjok-King

Magento het e-commerce pakket

Magento is de meest gebruikt webshop software. Er zijn op dit moment meer dan 60.000 webwinkels die werken met Magento. De mogelijkheden van Magento zijn eindeloos. Het is een pakket dat de groei van uw online omzet op een positieve manier zal beïnvloeden.

Start vandaag nog!