SEO & SEA zoekmachine optimalisatie Limburg

Features

 

  • Email marketing: Ontwikkel prachtige email campagnes
  • Google webmastertools: Hoe is je site gepositioneerd?
  • Landingspagina’s: Crieer inhoud die gezocht wordt, houd trends en clicks in de gaten.
  • Aanmeld formulieren: Geïntegreerde aanmeld formulieren of knoppen om je klantenlijst te vergroten.
  • Analytics: Test, volg, en optimaliseer
  • SEA: Adverteren via Google analytics & Adcrowd.

Wat wenst u online te bereiken?

Deze vraag wordt altijd, bij al onze online marketing diensten, aan u gesteld. Aan de hand van uw online doelstellingen, realiseert Sjok-King succesvolle online marketingcampagnes.
Online marketing begint bij heldere doelstellingen, vervolgens wordt de juiste mix van online marketing tools toegepast, volledig gericht op het maximaliseren van de resultaten en het minimaliseren van de kosten (per resultaat). Of uw primaire doel nu bestaat uit het genereren van leads, het optimaliseren van uw (online) branding, online verkoop of het realiseren van een efficiëntieslag, Sjok-King realiseert uw online succes.
Alhoewel Sjok-King specialist is in website-, webshop en webapplicatie ontwikkeling, zien wij dit nooit als een einddoel, maar als een kritiek onderdeel binnen uw online marketing beleid. Binnen deze visie biedt Sjok-King een online marketing totaaloplossing.

Bij Sjok-King bent u verzekerd van een online marketing visie!

Bij online marketing wordt veelal gedacht aan zoekmachine marketing, oftewel SEO en SEA, E-mail marketing en Social Media marketing. Echter vallen website usability, conversie optimalisatie en webanalytics binnen Sjok-King ook onder de noemer ‘online marketing’. Bij Sjok-King bent u dan ook altijd verzekerd van een online platform, ontwikkeld vanuit een online marketing visie, waarbij voorafgaand aan de ontwikkeling altijd een duidelijke usability- en conversie strategie wordt uitgewerkt!

Genereer traffic
Gebruikersmodule

Een online marketing Limburg totaalpakket.

Sjok-King biedt een breed scala aan online marketing diensten; van conversie optimalisatie en website usability tot en met Social Media marketing, E-mail marketing, SEO, SEA en webanalytics.

Uw online succes is onze passie

Online marketing diensten bij Sjok-King zijn altijd volledig op maat. U wordt altijd begeleid door een van onze online marketing consultants die u periodiek op de hoogte houdt over de resultaten. U heeft uiteraard altijd inzicht in deze resultaten en kunt de voortgangswerkzaamheden altijd controleren. Uw online succes is onze passie en met Sjok-King bent u verzekerd van een betrokken online partner, waarmee u de volgende stap kunt zetten binnen uw (online) marketing beleid!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE LIMBURG
Start vandaag nog!