Testimonials

Een overzicht van enkele klanten.

Beautifulbrandz.nl

jean-paul-van-loo

Beautifulbrandz

Reviewed by on

Bij Beautiful Brandz ging het om maatwerk. Ik wilde een professionele site met uitstekende bereikbaarheid en met veel geautomatiseerde processen, waardoor persoonlijke aandacht ruim beschikbaar blijft voor klanten die persoonlijke aandacht op prijs stellen. Sjok-king heeft inmiddels de opdracht keurig binnen de afgesproken termijn opgeleverd en Beautiful Brandz staat op het punt de webshop te openen. Niet alleen de communicatie met Sjok-king verliep ongecompliceerd en goed, maar ook de bereikbaarheid van Rik was uitstekend. Sjok-king is creatief, denkt goed mee en is dienstverlenend. Kortom, Sjok-king blijft bij Beautiful Brandz betrokken en ik kan Sjok-king als uiterst betrouwbare partner aanbevelen.

Rating: 5 out of 5

 

cyclingproducts.nl

jorrit-souren

cyclingproducts.nl

Reviewed by on

Sjok-king heeft onze website zeer netjes ingericht, (www.cyclingproducts.nl) ik heb Rik helemaal zijn gang laten gaan en met zijn kwaliteiten en ervaring heeft hij een zeer nette webshop opgezet. Bedankt voor de goede samenwerking.

Rating: 5 out of 5

domaine-lavalade.com

Rob-en-Yvonne-Peters-Bausch

Domaine-Lavalade

Reviewed by on

Wederom door een zeer prettige samenwerking met Rik , is onze website weer in een nieuw modern jasje gestoken. Merci, voor het prachtige resultaat. Salut, Robert et Yvonne

Rating: 5 out of 5

dieterdegroot.nl

dieter-de-groot

Dieterdegroot.nl

Reviewed by on

Sinds 4 jaar is mijn site ondergebracht bij Sjok-king, zowel de hosting als het onderhoud verlopen vlekkeloos. Betreft de vertaling van creatieve ideeën naar de technische uitvoering ben ik blij dat Rik daar altijd een mouw weet aan te passen. Ik kan met gerust hart, iedereen die een vernieuwende site op het W.W.W. wil plaatsen alleen maar aanraden om een afspraak te maken met Sjok-king.

Rating: 5 out of 5

ballonteamlimburg.nl

john-rouwet

ballonteamlimburg.nl

Reviewed by on

Sjok-king internet reclamebureau heeft voor ons een aansprekende website gemaakt, waarmee wij een breder publiek hebben weten te bereiken. Rik heeft ons vakkundig geadviseerd en onze ideeën mbt de nieuwe website goed uitgewerkt. De vlotte service hebben wij als zeer prettig ervaren.

Rating: 5 out of 5

sablet.nl

0886ba8

sablet.nl

Reviewed by on

Ik ben al jaren zeer tevreden over de resultaten van de voor mij gemaakte website van ons vakantieappartement in Sablet. Dhr. Schots voelt precies aan wat de klant wil, maakt een uitgebreid voorstel voor de website en past deze met de wensen van de klant aan. Een aanrader voor uw toekomstige website! H. Lenoire”

Rating: 5 out of 5

raboeconomyaward.nl

35a08b7

Rabo Economy Award

Reviewed by on

Toegevoegd door Drs. S.L.S. de Zwarte Als Rabobank waren wij op zoek naar een professionele webbouwer die de flexibiliteit en snelheid had om ons gedurende het dynamische traject van de Rabo Economy Award te faciliteren en assisteren. De website voor de RaboEconomyAward vormt het hart van de prijs, dus kwaliteit was geboden. Alle informatie, aanmeldingen, nieuwsbrieven, filmpjes, Twitter berichten etc. diende een geïntegreerd geheel te vormen dat makkelijk beheerd en aangepast kon worden. Sjok-King heeft op elk vlak een geweldige prestatie neergezet. Met volledige toewijding is op zeer korte termijn een enorm gecompliceerde website in het leven geroepen die gedurende het traject (en nog steeds) geoptimaliseerd wordt. Én altijd met de flair, professionaliteit en flexibiliteit van Sjok-King! Bedankt Rik.

Rating: 5 out of 5

bindd.nl

Marzena Rusyn

Bindd.nl

Reviewed by on

toegevoegd door Marzena Rusyn Sjok-King heeft de website www.Bindd.nl ontwikkeld. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Rik, de eigenaar van Sjok-King, geeft snel terugkoppeling op alle vragen en denkt op alle gebieden mee. Kortom Sjok-King is een aangename en capabele partner om mee samen te werken.

Rating: 5 out of 5

sanlynkro.nl

Stijn Krol

Sanlynkro.nl

Reviewed by on

toegevoegd door Stijn Krol Sanlynkro webstek: Goede site voor interim- en consultancy opdrachten, trainingen en opleidingen en voor netwerking. Dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de mooie site van Sjok-king.

Rating: 5 out of 5