Je eigen maatwerk WordPress website ontwikkeld krijgen?

Een maatwerk website vanaf €750

Kijk naar enkele mogelijkheden

  • FMTV kiest voor website oplossing

  • Drukhuis.com kiest voor een website oplossing plus VPS hosting

  • Kenkoshop.nl een online webshop oplossing van Sjok-King

Je wilt net als deze klanten ook een maatwerk website waarmee je scoort?

 

Neem contact met ons op

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

WordPress Limburg website?

 

wordpress website offerteaanvragen bij Sjok-KingWordPress is wereldwijd het meest gebruikte Content management systeem, oftewel CMS genaamd. Een CMS maakt het voor mensen mogelijk om eenvoudig, zonder veel technische kennis, content te plaatsen op hun website. Meer dan 15% van de websites op het internet zijn gemaakt met WordPress. WordPress werd in eerste instantie ontwikkeld om weblogs mee te schrijven. Tegenwoordig wordt WordPress niet alleen voor weblogs gebruikt maar is het doorgegroeid tot een volwaardig CMS. Dagelijks worden er met WordPress professionele websites en webshops gemaakt. WordPress Limburg maakt de mogelijkheden enorm divers!

Waarom WordPress Limburg?

WordPress websites

Waarom bent u op zoek naar een nieuwe website (ontwikkelaar)? Wat is uw primaire doel; branding, sales, leadgeneratie of efficiency? Wat uw primaire doel ook is en wat uw online marketing doelstellingen ook zijn, Sjok-King realiseert websites die werken!

Al vanaf 2002 ontwikkelt Sjok-King websites voor een enorme diversiteit aan klanten. Websites worden altijd ontwikkelt binnen een online marketing visie; uw online doelstellingen vormen altijd de basis.

Voordat er wordt gestart met de ontwikkeling van uw website, vindt altijd een uitgebreid vooronderzoek plaats. Pas wanneer het primaire doel, uw online marketing doelstellingen en daarop volgend de usability- en conversie strategie uitgewerkt is, wordt gestart met de ontwikkeling van uw website.

Bij Sjok-King staan techniek en webdesign altijd in dienst van het (online marketing) doel, nooit andersom. Met specialisten op het gebied van online marketing, project management, techniek en design realiseren wij websites die werken!

100% Responsive webdesign

Met een WordPress Limburg website van Sjok-King bent u klaar voor de toekomst! Wij ontwikkelen 100% responsive  websites binnen WordPress.

Zeer geschikt als Content Management Systeem (CMS)

Met een content management systeem (CMS) kunt u eenvoudig zelf uw website beheren en onderhouden.

WordPress Limburg website is meertalig

Uw WordPress Limburg CMS systeem is dus gewoon in het Nederlands.

WordPress Limburg website is erg goed beveiligd

Er zijn vaak updates en lekken kunnen snel worden gedicht!

Webdesign bij Sjok-King; de evolutie van 'een mooi plaatje' naar een cruciale usability en conversie factor.

Webdesign is een van Sjok-King’s specialiteiten. De focus wordt echter nooit alleen gelegd op het realiseren van een ‘mooiste plaatje’. Het webdesign is, zeker vandaag de dag, een kritische factor binnen een succesvolle usability- en conversie strategie. Tijdens de realisatie van uw webdesign spelen, naast de webdesigner, de project manager en een online marketing consultant van Sjok-King altijd een actieve rol.

De project manager bewaakt uw eisen en wensen, de online marketing consultant zorg ervoor dat de conversie- en usability strategie wordt nageleefd en de webdesigner realiseert vervolgens een passend geheel.

Passie voor websites op maat

Sjok-King kiest expliciet voor online maatwerk.

Iedere organisatie is uniek en met een ‘twaalf in een dozijn’ website maakt u online het verschil niet meer.
Sjok-King ziet een website als een online vertaling van uw ‘brand identity’, niet als een statische opsomming van enkele bedrijfsgegevens.

Uw website moet niet alleen uw identiteit uitstralen, maar versterken! Het kenbaar maken van uw onderscheidend vermogen begint tegenwoordig echt online. Daarom kiest Sjok-King altijd voor een website op maat, een website die werkt!

 

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
Sjok-King werkt o.a. voor de volgende opdrachtgevers:
Vragen of support van maandag tot vrijdag 09:00 t/m 18:00 tel: +31(0)624594132

WordPress of Joomla website nodig? Bij Sjok-King Full service internet bureau zit je aan het juiste adres. Sjok-King is specials is website bouw maar ook in webshop bouw. Met ruim 14 jaar ervaring hebben we de gekste vraagstukken gehad en altijd een passende oplossing weten te ontwikkelen.

Of je nu komt om je website/shop te hosten of deze eens door te laten lichten, als het maar online gerelateerd is dan kan Sjok-King je helpen.